Vardagliga superhjältar

Har ni tänkt på hur många superhjältar det finns mitt ibland oss och som inte vet hur mycket det betytt för andra? Det närmaste exemplet jag kommer att tänka på är den mäklare i Lomma som hjälpte till att sälja huset till min svägerska vid hennes skilsmässa.

Visst det är hans jobb men precis som inom alla yrkeskategorier finns det det dem som är verkliga experter. Nu vet jag såklart inte hans namn men jag vet att det var mäklarfirman Landgren han arbetade på.

För min svägerska betydde hans agerande otroligt mycket. Han var hjälpsam utan att vara nyfiken och oerhört proffsig. Ni vet hur det är när livet är en känslomässig berg-och-dalbana, det är otroligt viktigt hur vi blir bemötta. Små saker kan betyda mycket. Mäklaren värderade huset gratis och sedan tog han hand om allt. Både försäljning av huset och köp av bostadsrätt. Det är väl det det som skiljer agnarna från vetet. Hur som helst så vill jag bara skriva detta till alla som tror de gör ett vanligt jobb, dag ut och dag in. Även om de inte är medvetna om det själva, så kan deras yrken och agerande göra jobbiga saker lättare. Så därför delar jag därmed ut ett superhjältediplom till alla er som möter era kunder med både hjärta och hjärna.
ty

Category(s): Superhjälten
Tags: , , , , , , ,

Comments are closed.