Vår alldeles egna hälsohjälte

Vardagshjältar, superhjältar eller hälsohjältar, jag tror att vi alla har våra speciella hjältar i livet. Min hälsohjälte som jag har tänkt mycket på den senaste tiden är min underbara husläkare. I Sverige så tycker jag att många klagar på vården men jag måste säga att här i Svensson-hushållet så har vi haft lyckan att ha en riktig dunder doktor som alltid har hjälpt oss och gjort sitt absolut yttersta när någon av oss har blivit sjuka. I veckan har jag haft en otrolig smärta i min högra höft och jag gick då till vår husläkare. Hon rekommenderade massage och terapi, vilket lät bra då jag kan vara emot starka läkemedel som man kan få utskrivna av andra läkare. Jag ska fortsätta med yoga och börja gå hos sjukgymnasten, då jag har hört att röra på sig och lätt träning är det allra bästa när man har ont. Vår hälsohjälte rekommenderade även CBD-olja mot smärtan, en mirakel olja, som utvinns från hampaväxten Cannabis.

Category(s): Uncategorized

Comments are closed.