Suget efter förändring!

Finns det fler där ute som jag, som kan få det där starka suget efter förändring ibland? För mig kan det handla om alltifrån att resa iväg för att få möjlighet att uppleva något nytt, till att köpa en ny outfit till jobbet, eller bara att göra om hemma. Just nu känner jag att det behövs lite förändring i hemmet. Ibland räcker det med att möblera om, eller något mindre pyssel som piffar till eller förändrar intrycket av ett rum. Men, nu finns det ett behov av något mer. Jag surfar ofta in på stalands.se och bara kollar runt, ni vet försöker föreställa mig hur olika möbler skulle se ut hemma hos oss. Personligen tycker jag att det är skönt att kolla möbler på nätet, då kan man göra det i lugn och ro utan att känna sig stressad. Och…jag måste erkänna att jag har förälskat mig i en soffa som jag tror skulle vara perfekt för vardagsrummet. Nu återstår bara att övertyga Lars, men jag tror att han kommer tycka om den också.

Vissa bilder kan inspirera till förändring

Category(s): Uncategorized

Comments are closed.