Personer som hjälper varandra med ekonomin

Personer som inte är snåla och som hjälper andra med ekonomi är personer som jag beundrar mycket. Det kan röra sig om allt från att skänka en slant till en fattigare person på stan, ge bort sin pant till hjälporganisationer eller hjälpa en vän som har det kärvt ekonomiskt (och inte kräva allt tillbaka). Idag har vi det ganska gott ställt i min familj, men det har inte alltid varit så. Innan barnen föddes var varken jag eller min man särskilt rika och jag hade inte ens ett heltidsjobb. Vi fick ofta låna pengar, men det var inte lika enkelt som idag. Nyligen upptäckte jag Zmarta, som jämför upp till 30 olika låneaktörer åt dig. jag gillade detta stenhårt och vill därför tipsa om dem här på bloggen. Om du inte har någon vän eller familjemedlem som kan hjälpa dig med ekonomin kan du åtminstone ta hjälp av Zmarta.

Robin Hood – en riktig superhjälte

Superhjältar i tidningar, böcker och filmer är ofta generösa och utför stordåd, men det är inte lika ofta det handlar om pengar. Ett undantag är såklart Robin Hood, som i berättelsen tar från de rika och ger till de fattiga. Det borde finnas fler som honom i det verkliga livet. Inte nog med att vissa har det kärvt ekonomisk, idag är det tyvärr också många som vill lura dig på pengar på olika sätt. Just därför är det också lyckosamt att det finns aktörer som Zmarta. De ser till att lånealternativen är seriösa och passar dina önskemål och behov. Det här underlättar låneprocessen avsevärt.

Mynt på ett bord

Andra vardagshjältar med fokus på ekonomi

Om vi ser till det verkliga livet, och alltså inte bara tidningar, böcker och filmer, finns det trots allt många vardagshjältar inom det ekonomiska området. Tänk till exempel personer som på frivillig basis åker till andra länder för att hjälpa utsatta människor där, personer som skänker bort saker till fattigare människor eller socialsekreterare som löser ekonomiska situationer för samhällens lägre skikt. För vissa är det så pass illa att de inte ens kan få ett lån beviljat men då kan man registrera en medsökande på lånet hos Zmarta. Den medsökande har samma skyldighet att betala tillbaka lånet som vad låntagaren har.

Två personers händer

Category(s): Uncategorized

Comments are closed.