Peltor WS SportTac Light

Alltså detta hörselskydd borde vara en gåva till alla föräldrar i Sverige när de åker hem från BB. Idag har vi haft barnkalas för vår äldsta son. Massor av glada och högljudda barn som sprang runt i huset. Helt från ingenstans fick jag migrän. Ni som har haft migränattacker vet att då är det mörkt, svalt och framför allt tystand som gäller. Lite svårt då det pågår ett kalas. Maken sökte fram sina hörselkåpor som han köpte inför höstens jakt. De var verkligen en gudagåva. Väldigt bekväma var de också. Helt plötsligt insåg jag att alla föräldrar borde ha dessa hörselskydd hemma. I Finland får alla nyblivna mödrar en kartong med det som behövs när barnet är fött. Fast konstigt nog ingår inte Peltor WS SportTac Light.
jh

Dessa skydd är ju framför allt framtaget för jägare. Fast jag tycker att det går att använda i andra sammanhang och det är därför jag känner att jag vill blogga om det. För detta är hörselkåpor som det går att höra med. De rensar bort det skadliga ljudet och impulsljud. Det är ett måste för jägare. De vill höra när bytet kommer men skydda från skottet. Omsatt till migränmammaspråk, du vill höra barnen prata med undvika gälla och plötsliga barnskrik. En annan praktisk sak var att det fanns radio i dem. Eller det gick att koppla samman till bluetooth. Ett par väl investerade hörselkåpor av min man. Jag tror att jag kommer att låna dem på Valborgsmässoafton också. Det brukar alltid vara någon som smäller av några smällare helt oförberett. Jag avskyr det. Det gör så ont i öronen.
nn

Category(s): Familjen
Tags: , , , , ,

Comments are closed.