På jakt efter batmangrottan

Som alla superhjältar måste även denna familj bo någonstans. Just nu känns vi väldigt trångbodda. Vi är väldigt sugen på att flytta till en större villa och lämna lägenheten. Ett område vi verkligen gillar är Enskede. De har bra skolor och fina villaområden. Vem vet, här kanske det finns en villa som blir vår alldeles egen batmangrotta.
1
Det här huset såldes för ett tag sedan. Vi var med ett tag på budgivningen men det blev lite för dyrt för oss. Enskede är ett poulärt område. Fast ett liknande hus som det har jag nog tänkt mig. Det finns ett hus ute nu som jag också är intresserad av. Även det är ett hus till salu i Enskede. Det är den här röda drömmen.
i
Jag är lite romantisk av mig så jag kan redan föreställa mig Walter och Filip springa omkring på gräsmattan. Drömmer inte alla försäldrar att bo i villa? Det är inte det ultimata att bo i en lägenhet i stan med bilar precis utanför. Barnen kan inte springa ut och leka som de vill utan att en vuxen måste följa med. Jag hoppas verkligen att vi snart får flytta in i vår batmangrotta.

Category(s): Familjen
Tags: , ,

Comments are closed.