Nya lampor till höstmökret

Jag har varit sugen på att göra en förändring i sovrummet en längre tid men inte riktigt vetat vad det är jag har velat göra. Vi målade om förra året till en jättehärlig mörkare blå, matt nyans. Trots att Lars var lite skeptiskt till en början så blev det så fint och vi båda är jätteglada att vi vågade satsa på en färg. Men det har känts som om något saknats, Det var nu för någon vecka sedan jag kom på att det är ju ljuset i sovrummet som inte passar in så då började jag kika efter nya lampor. Speciellt nu till hösten och den mörkare tiden på året är det ju så mysigt med rätt belysning. Jag hittade jättesnygga lampor med mässingsfot till nattduksborden och en lampa med flera glödlampor i till taket. Det blev så mysigt, jag är så nöjd med mina nya lampor!

En lampa på nattduksbord
Flera lampor i en

Category(s): Uncategorized

Comments are closed.