Inte ens superhjältar är bra på allt

Även om vi skulle önska så är inte våran bil direkt en batmobil.
bca
Fast vi är ju mera svenssonsuperhjältar! Så vår alldeles egen batmobil är en trygg och säker volvo. Vi brukar säga till barnen att det är en T-rex i plåt eftersom den är så säker. Tycker att säkerhet är viktigast när man har barn.

Fast hur bra bil man än har så måste den ju underhållas ibland. Lika bra att få det gjort innan sommaren då många går på semster. Jag tänkte tipsa er om något som heter skruvat och klart. Det är flera verkstäder som sammarbetar och på så vis får du det bästa priset. Ensam är inte stark. Lite som Bamse, ju fler vänner desto snällare är man. De har exempelvis en prisgaranti. Får du en service utförd via skruvat och klart och sedan hittar samma tjänst till ett lägre pris, då får du tillbaka mellanskillnaden.

Vi hade vår Volvo inne nu och vi är supernöjda. Riktiga superhjältar som kunde fixa vår plåt T-rex så snabbt. Precis som i magasinen så är hjältar bra på olika saker. I vår familj ingår inte biltrolleri som superkraft. Då måste man ta hjälp av andra hjältar helt enkelt!

Category(s): Superhjälten
Tags: , , , ,

Comments are closed.