Grillsäsongen kan börja!

I varje familj finns han: grillhjälten. Jag skriver “han”, för ofta är det en han. Vi har precis införskaffat en ny gasolgrill. Jag beklagade mig för en granne härom veckan om att vår grill nog sett sina bästa dagar, och hon utbröt spontant “köp din grill hos Kitchentime!” Sagt och gjort, så klickade vi in där och nu har vi världens värstinggrill som Lars kommer att ta kommandot över under de kommande sommarkvällarna. Han är faktiskt väldigt duktig på att grilla, vår grillhjälte, så jag känner mig inte ett dugg orolig. Jag står för salladen och tillbehören, så får han sköta resten. Just nu är vi helt sålda på att grilla kycklingspett med chorizo och halloumi. Det är så fantastiskt gott med sältan och hettan tillsammans med en god sallad och en kall sås! Sommarens absoluta favorit som vi kommer att köra i repris många gånger!

Färgglada grillspett på grillen är aldrig fel
Goda sallader och röror förgyller grillmaten

Category(s): Uncategorized

Comments are closed.