Fotboll hela sommaren

Alla superhjältar har semester och vilar emellanåt! Vår familj älskar att spela fotboll. Vi har länge varit på jakt efter ett fotbollsmål i lämplig storlek att ha vid vårat lantställe. Fast vi har såklart inte hittat något. Vi vill ju inte ha en fullskaligt fotbollsmål, inte ens ett 7-mannamål! Det skulle ta upp hela gården. Bandymålen är för små. Det ska helst påminna om ett handbollsmål fast aningen mindre. Jag vet inte alla sportbutiker vi har kollat på helt utan resultat.

Som tur är så är pappan i familjen en händig superhjälte. Så nu har det beställts byggvaror online hos byggmax, där finns ju allt!NU vi kan bygga ett fotbollsmål själva. Lite reglar, skruvar och stänger så ska det allt fixa sig. Eftersom vi ska ha det på landet så är det inte nödvändigt att ha ett nät som stoppar bollen. Det kan bli ett senare projekt.

Funderar även på om jag inte ska se till att vi får två bandymål också. På vintern byrkar vi köra “innebandy” utomhus. Det är roligt att vara ute hela familjen och umgås. Jag tror tyvärr att det är få familjer som gör det idag. Jobb, datorer, mobiler och TV kommer emellan.
spj

Category(s): Familjen
Tags: , ,

Comments are closed.