Fiske i Hagaparken

Som superhjältar är ingentig omöjligt. Det går till och med att fiska mitt i Hagaparken! Smilie: ;)

Idag har det varit Idrottensdag i Hagaparken. Det fanns massor av aktiviteter för barnen. Vi har varit där tidigare år så vi vet att det är bra ordnat för barnen. Därför var det såklart ett lätt val att trotsa regnet.

För alla barn så finns det chansen att prova på olika aktiviteter. Ett utmärkt tillfälle för barnen att ta reda på vad de tycker är roligt. All utrustning finns på plats. Det enda som behövs är väl ett par bra skor, och regnjacka om vädret är som idag.

Våra barn älskar att idrotta. Fast det är såklart bara på lek ännu. Däremot så upptäckte de ett nytt intresse idag. Fiske! Det fanns möjligheten att få testa att kasta med riktiga kastspön. Vi blev fast där länge. Våra barn älskade det. Roligt tycker jag för jag har alltid tyckt om att fiska. Däremot har det inte blivt av sedan barnen kom till världen. Fast ikväll när vi kom hem så har jag faktiskt betsällt hem nya fiskespön till hela familjen. Även om vi är superhjältar behöver lite hjälp i form av redskap. Ingen av oss har nämligen lasersyn och kan fånga fisken på det viset. Det är alltid roligt att göra något som ALLA i familjen tycker om.
lase

Category(s): Familjen
Tags: , ,

Comments are closed.