Bästa sättet att klippa gräset

Är det någon utav alla där ute som har några bra konkreta tips? Jag har nämligen fått såna grymma blåsor i händerna de senaste gångerna som jag klippt gräset. Jag har en sådan gräsklippare som är helt manuell, det vill säga att den är helt utan motor eller något sådant. Det enda den har är blad och handtag i stort sett, och det jag får blåsor av är där handtaget fästs runt stången och där har det blivit en liten skarv ungefär. Den lilla skarven skär liksom in i händerna och gör att det skaver, och när det skavt tillräckligt många gånger så får jag riktiga blåsor i händerna som sitter i ganska så länge. Så om någon vet något bra tips för att slippa detta så vore jag evigt tacksam! De ser ut som handbollsblåsor ungefär, sådana som man får av att spela med klister. Så om någon avdankad handbollsspelare sitter och läser detta så får du jättegärna höra av dig!

Det finns ju dock andra sätt att se på det:

Category(s): Uncategorized

Comments are closed.