Barnkalas och jakten på skurken

Förra helgen hade vi barnkalas hemma hos oss med tema superhjältar så klart. Barnen klädde bland annat ut sig till Batman, Spiderman och Hulken. Vi vuxna klädde också ut oss och jag var inte sen med att överraska barnen med en spännande lek. Jag klädde ut mig till en superskurk som påminde om Jokern ur serierna om Batman och överraskade barnen i vardagsrummet. Som rekvisita hade jag en stor säck hängandes över axeln som innehöll godispåsar, vilket gjorde att det såg ut som att jag hade rånat banken. Jag hoppade in i vardagsrummet och tjöt att jag rånat banken och att ingen kunde stoppa mig. Barnen fattade snabbt galoppen och började skrattandes jaga mig. Det hela slutade med att jag lät mig fångas in, och att barnen fick varsin godispåse som belöning för att så hjältemodigt ha tagit fast bankrånaren. Ett bra tips på lek som alla verkade uppskatta. Nu ska jag ta och se över våra skulder. Ett nytt år närmar sig och då känns det alltid som en nystart.

Karaktären Jokern från Batman

Category(s): Uncategorized

Comments are closed.