Äpplet faller inte långt från trädet

Familjens äldsta barn har upptäckt det här med märken. Det kryper allt längre ner i åldrarna. Jag själv var 10 år när jag upptäckte märkeskläder. Det var Levi’s som gällde. Alla som använde Lee var töntar. Levis dominerade skolgården och alla som var “inne” hade dessa jeans, det fanns inget annat märke på jeans om du ville vara populär.

Idag står sig Levis fortfarande lika starkt och idag finns det prisvärda barnkläder från Levis. Jag har köpt flera kläder från Levis till mina barn och de håller väldigt bra kvalité. Föga förvånande är det deras denimkläder som är helt outstanding. Det håller för alla typer av upptåg som mina små superhjältar tar sig för. Jag har mössa och några tröjor också som jag kan gå i god för. Det är lätt att tro att märkeskläder är lika med dyrt. Så är det inte fallet Levis, tycker att de håller ungefär samma prissättning som många butikskedjor. Ett par barnjeans kostar cirka 350 sek på Stylepit och det tycker inte jag är något att säga om. Kvalitén är helt superb.
hdhdh

Category(s): Familjen
Tags: , , ,

Comments are closed.