Ändrade vanor och hjältar i vården

Jag köpte ju en kamera tidigare och igår beställde jag även hem ett till objektiv, mycket förväntansfull. Jag är inte riktigt van att handla på nätet utan jag brukar oftast handla i butik, men nu under corona-tider tänkte jag att detta kanske är det bästa alternativet för att slippa vistas bland folk. Det jag tycker är läskigast med shopping på nätet är att man inte riktigt vet hur skyddad ens privat information när när man handlar från nya sidor, särskilt om det från utlandet. Så jag var noga att kolla upp det innan jag lät kreditkortet jobba. Jag tycker att det är viktigt att försöka stoppa spridningen av viruset och har flera väninnor som jobbar på sjukhusen. De har givetvis tystnadsplikt men alla har såklart sett bilderna från Spanien och Italien. De som arbetar inom vården är superhjältar och då är det minsta du kan göra att hålla dig hemma och inte springa ut i onödan.

Betalkort och en dator

Category(s): Uncategorized

Comments are closed.